Τα νέα της Πανηπειρωτικής

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        panipirotiki  Την Τετάρτη 6-2-13 συνήλθε σε Ευρεία Ολομέλεια, η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, με θέμα τον απολογισμό της δράσης στα 3 χρόνια που πέρασαν και προγραμματισμό ενόψει των εκλογών για την ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

          Από όλους τους παρόντες, που εκπροσωπούν πλήθος από Ηπειρωτικούς Συλλόγους, Αδελφότητες, Ενώσεις, Ομοσπονδίες και αντιπροσωπεύουν ευρύ φάσμα πολιτικών δυνάμεων, τονίστηκε η καθοριστική συμβολή της ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ όλο το προηγούμενο διάστημα, για την ύπαρξη, τη λειτουργία και το εν γένει έργο της ΠΣΕ, παρά τις μικρές δυνάμεις της Συσπείρωσης στο ΔΣ.

          Η γενική αποδοχή από τους Ηπειρώτες των αντιλήψεων, της δράσης και των στόχων της ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ γεννάει νέες υποχρεώσεις και πρέπει πλέον να κεφαλαιοποιηθεί, ώστε οι δυνάμεις που θα στηριχθούν από την ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ να γίνουν πλειοψηφία στο ΔΣ της ΠΣΕ.

          Ομόφωνα, μετά από πρόταση του Ιπποκράτη Κατσένη, εκλέχτηκε ο Σωτήρης Κολιούσης ως επικεφαλής της ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και εκλογική επιτροπή που με βάση τις προτάσεις των ομιλητών θα διαμορφώσει το πρόγραμμα, την εκλογική διακήρυξη και θα προτείνει τους υποψήφιους για τα όργανα της ΠΣΕ.

 

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της

Παράδοσης της Ηπείρου!

Ελπίζουμε ότι σύντομα,

με τη βοήθεια όλων μας

θα γίνει μια μικρή ¨Εγκυκλοπαίδεια¨

για την ιδιαίτερή μας Πατρίδα!