Τα νέα της Πανηπειρωτικής

 

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 15 105 52 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.:210-3243822 – Fax: 2103243281

www.panepirotiki.com  - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

    

     Αριθ. πρωτ. 2513                                                                    Αθήνα 2-10-2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των συνταξιούχων

 

 

Με αφορμή την Παναττική συγκέντρωση και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα Πέμπτη 2/10/2014 η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος  συμπαρίσταται στον αναμφισβήτητα δίκαιο αγώνα των χιλιάδων αποδήμων Ηπειρωτών συνταξιούχων απομάχων της ζωής.

Δηλαδή των χιλιάδων ανθρώπων που διαμαρτύρονται για τις ληστρικές περικοπές στις κύριες  και επικουρικές συντάξεις, των δώρων και επιδομάτων αδείας και το τσεκούρωμα της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης.

Οι συνταξιούχοι με τις άδικα μειωμένες συντάξεις αδυνατούν όχι μόνο να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια, αλλά ακόμη και να συμβάλουν από το υστέρημά τους στη βοήθεια των άνεργων παιδιών και εγγονιών τους .

Η καταλήστευση των συντάξεων διαλύει τον κοινωνικό ιστό της περιφέρειας και των απομακρυσμένων χωριών, καθώς οι απόδημοι συνταξιούχοι λειτουργούν και σαν αιμοδότες της κοινωνικοοικονομικής ζωής των χωριών τους που μοιραία ερημώνουν.

Καλούμε την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες της  απέναντι στους συνταξιούχους  σταματώντας  την αντιλαϊκή πολιτική της και να ικανοποιήσει  τα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων.

 

Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ. 

 

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της

Παράδοσης της Ηπείρου!

Ελπίζουμε ότι σύντομα,

με τη βοήθεια όλων μας

θα γίνει μια μικρή ¨Εγκυκλοπαίδεια¨

για την ιδιαίτερή μας Πατρίδα!