Τα νέα της Πανηπειρωτικής

 

 

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 15 105 52 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.:210-3243822 – Fax: 2103243281

www.panepirotiki.com  - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

    

     Αριθ. πρωτ. 2512                                                                    Αθήνα 2-10-2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΣΕ Συμμετείχε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014

στον εορτασμό της ημέρας μνήμης των  Εθνικών Ευεργετών.

 

Η ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών καθιερώθηκε με το  Προεδρικό Διάταγμα 1Α/2007, ύστερα από  πρωτοβουλία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και φορείς υλοποίησης είναι οι Περιφέρειες όλης της Χώρας και οι κατά τόπους Περιφερειακές ενότητες.

Φέτος η ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών εορτάστηκε με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια σ’ όλη τη χώρα. Στην Αττική στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η περιφέρεια συμμετείχε πολυμελής αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. της Π.Σ.Ε. στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Παλαιά Βουλή.

Η Π.Σ.Ε. αναγνωρίζοντας τη μεγάλη βαρύτητα και το ρόλο της εθνικής ευεργεσίας πρωτοστατεί στις ημέρες μνήμης των εθνικών μας ευεργετών και στις εκδηλώσεις των συλλόγων μελών της, που διοργανώνουν για το ρόλο της ευεργεσίας και τους Ηπειρώτες Εθνικούς Ευεργέτες.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ. 

 

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της

Παράδοσης της Ηπείρου!

Ελπίζουμε ότι σύντομα,

με τη βοήθεια όλων μας

θα γίνει μια μικρή ¨Εγκυκλοπαίδεια¨

για την ιδιαίτερή μας Πατρίδα!