Τα νέα της Πανηπειρωτικής

Του Χαράλαμπου Γαλιάνδρα-Αρτινού

katsios1Ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της, τον ακάματο και δυναμικό Βασίλη Κάτσιο τίμησε για την πολύχρονη παρουσία του στη διοίκησή της και την ανεκτίμητη προσφορά του το διοικητικό συμβούλιο της κορυφαίας οργάνωσης των απόδημων Ηπειρωτών, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας (ΠΣΕ).

Περισσότερα...

 
Τα νέα της Πανηπειρωτικής

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΟΣ, 27 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΙΑ»

Εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Μουργκάνας, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.

katsiosΗ Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας και η Ομοσπονδία Μουργκάνας  προσκαλούν στην εκδήλωση «ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΟΣ, 27 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΙΑ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, Αθήνα).

Περισσότερα...

 
Τα νέα της Πανηπειρωτικής
Η στάση της ΠΣΕ σε ζητήματα που αφορούν την Βορειοηπειρωτική Αποδημία και για την τροποποίηση του καταστατικού της.
 
 
panipirotikiΕπειδή η ανάρτηση διαφόρων κειμένων στο διαδίκτυο αποδείχνεται μια εύκολη υπόθεση και έχει ο καθένας τη δυνατότητα χωρίς κόστος να εκφράζει δίχως στοιχεία, δίχως τεκμηρίωση κλπ, ως υπέρτατη αλήθεια την όποια άποψη, είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίσουμε ορισμένα βασικά ιστορικά στοιχεία:

Περισσότερα...

 
Τα νέα της Πανηπειρωτικής

 panipirotikiΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 Παρέμβαση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στη σύσκεψη της Περιφέρειας Ηπείρου για την Αλληλεγγύη.

 
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας συμμετείχε στη σύσκεψη που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 στα Γιάννενα, με θέμα την ανάπτυξη άμεσων δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Περισσότερα...

 
Τα νέα της Πανηπειρωτικής

Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, στη συνεδρίαση της 11/10/2012 με ομόφωνη απόφασή του, εκφράζει κατηγορηματικά την  αντίθεση του στη μεθοδευόμενη μερική εκτροπή του Αώου, όπως αυτή περιγράφεται στο προσχέδιο Διαχείρισης Υδατικών Πόρων του Υδατικού Διαμερίσματος Ηπείρου υπό τον τίτλο «Αξιοποίηση υδατικού δυναμικού Πίνδου με πολλαπλή και πολυδύναμη χρήση νερού και υδροηλεκτρική εκμετάλλευση».

Περισσότερα...

 
Τα νέα της Πανηπειρωτικής
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στη συνεδρίαση της 11ης Οκτωβρίου 2012 συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ , από την πρώην Αγροτική Τράπεζα προς την εταιρική κοινοπραξία "Strategic Inifiatives UK  LLP- Σίμος Food Grooup" και εξέδωσε το παρακάτω  ομόφωνο ψήφισμα:

Περισσότερα...

 
Τα νέα της Πανηπειρωτικής

 

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 15  105 52   ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.:210-3243822 – Fax: 210 3243281

www.panepirotiki.com  - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

                              

                                                                                                           Αθήνα 5-10-12

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση Προεδρείου Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με τον βουλευτή Θεσπρωτίας και Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κο Αντώνη Μπέζα

 

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος  αποτελούμενη, από τον Πρόεδρο Γιώργος Οικονόμου, τον  Αντιπρόεδρο Κων/νο Κωνή και τον Γεν. Γραμματέα Ιπποκράτη Κατσένη, συναντήθηκε στις 5-10-2012 στη Βουλή με τον Θεσπρωτό  βουλευτή και Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κο Αντώνη Μπέζα.

Περισσότερα...

 

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της

Παράδοσης της Ηπείρου!

Ελπίζουμε ότι σύντομα,

με τη βοήθεια όλων μας

θα γίνει μια μικρή ¨Εγκυκλοπαίδεια¨

για την ιδιαίτερή μας Πατρίδα!